Rólunk

Rólunk2020-02-04T15:36:37+02:00

Jürgen Steiner
Kanizsa Trend Kft. ügyvezető igazgató

Cégünk, a Kanizsa Trend Kft. Magyarország vezető bútorgyára. A nemes anyagú, izgalmas formájú bútorok gyártójaként 30 országban ismerik és elismerik a Kanizsa Trend nevet.

2018-as év végétől vállalatunk a Designwerk AG Cégcsoport részévé vált. A bútorokat Nagykanizsán gyártjuk, mely évtizedes bútorgyártási hagyományokkal büszkélkedhet.

Megbízható minőség

Cégünk elkötelezte magát a magas szintű minőség mellett: mind termékeink, mind vállalatirányításunk a lehető legmagasabb minőséget képviselik. Termékeink biztonságtechnikailag ellenőrzöttek, melyet a 2011-ben kiérdemelt KERMI tanúsítványunk biztosít. Bővebben »

Napjainkban

Tevékenységünkben magyar szakemberek tudása ötvöződik a német gépek pontosságával, szervezettségével, világhírű tervezők gondolataival ahhoz, hogy folyamatos jelleggel biztosítani tudjuk termékeink jelenlétét mind a hazai, mind az export piacon.

A több mint 400 főt foglalkoztató bútorgyárat mindössze tucatnyi lendületes, fiatalos menedzser irányítja. Az üzemben ugyanaz a munkáskéz készíti az egész garnitúra végső formát adó szakaszát, és ki-ki beleadja tudását, személyiségét. A munka az ő nevéhez kötődik, és egy esetleges probléma esetén visszakereshető a hiba forrása. Ebből következik, hogy a reklamáció előfordulása ritka. Évente 30 ezer komplett garnitúrát gyártunk a legszigorúbb minőségi előírásoknak megfelelően.

Bármelyik ülőgarnitúráról van szó, valamennyi megfelel az esztétika-kényelem-funkció hármas követelményének. Világhírű tervezőink figyelembe veszik a Feng Shui elveit, ezért a széles, nagy felületű bőrökből készült és a lehető legkevesebb varrást mutató, alacsony fekvésű, kényelmes bútorok az otthon nyugalmát, biztonságát sugározzák.

Cégtörténetünk

Az 1949-től kereken negyven éven át működő Kanizsa Bútorgyár kis manufaktúrából közép-európai mértékkel mérve jelentős ipari központtá nőtte ki magát. Magyarország lakosságának otthonában nem ritkán volt jelen a gyár valamely terméke az esztétikus és minőségi kárpitozott garnitúrák, szekrények és konyhabútorok közül.

A ’70-es évektől nagy volumenű fejlesztésekre került sor: üzemcsarnokok, raktárak épültek; kooperációs partnerek jelentkeztek és számos termelő berendezés került beszerzésre, így az üzem már európai színvonalon működhetett, ezt bizonyította az exportra történő termelés egyre növekvő jelentősége is.

A ’90-es évek fordulatával a Kanizsa Bútorgyár megszűnésével párhuzamosan, annak helyén létrejött a Kanizsa Trend Kft., a német alapítású Steinhoff Trend Design vegyesvállalata. 2018-tól a Kanizsa Trend Kft. a Designwerk AG-hoz tartozik.

Cím

Go to Top