Az andante modellek gyártója elkötelezte magát a magas szintű minőség mellett: mind termékeink, mind vállalatirányításunk a lehető legmagasabb minőséget képviselik.

A Kanizsa Trend Kft. és az ÉMI-TÜV SÜD Kft. között 2011 elején stratégiai együttműködés valósult meg, melynek az a célja, hogy az andante kollekció kiváló minőségében megerősíthessük jövendő vásárlóinkat.

Éppen ezért az andante modelleket eseti jelleggel bevizsgáltattuk az ÉMI-TÜV SÜD szakembereivel, hogy a hazai és az export piacainkra is minőségi termékek kerülhessenek ki.

Az andante modellek gyártója ISO 9001 és ISO 14001 minőségügyi és környezetirányítási szabványoknak megfelelő integrált rendszert vezetett be a 2011-es évtől. Folyamatosan munkálkodunk azon, hogy vevőink elégedettségét minden tekintetben kiérdemeljük.

Modelljeink és aktuális fejlesztéseink szúrópróbaszerűen az ÉMI-TÜV SÜD Kft., KERMI Osztályának termékbiztonsági vizsgálata alá kerültek, mely vizsgálatok pozitívan, sikerrel zárultak.

Az andante termékek a legújabb trend- és design-elvárások mellett kiválóan megfelelnek az érvényben lévő műszaki szabvány követelményeinek (EN 12520), amelyek az alábbi fizikai-, mechanikai és vegyi vizsgálatokat foglalják magukba:

Biztonsági vizsgálatok

Tartóssági vizsgálat

Stabilitás vizsgálat

Vegyi-vizsgálat

Ami a vásárlónak biztonságot jelent:

A termékvizsgálatok folyamatosak, így a folyamatos minőség biztosított.

Termékeink a nemzetközileg elismert szabványoknak megfelelnek.

A termékek megfelelnek az összes termékre vonatkozó biztonságtechnikai (mechanikai alkatrészek, textilek, alapanyag, stb.) előírásoknak.

A termékek folyamatos gyártásellenőrzés mellett készülnek.

ADR

Az ADR a veszélyes anyagok közúti szállításáról szóló európai egyezmény rövidítése.

A Kanizsa Trend Kft. veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadója:

Pál József

biztonsági tanácsadó

info@adrtanacsado.eu